dimarts, 6 de març del 2012

Assemblea de SMxI i PSxI

El dissabte 3 de març s'ha celebrat la sessió preparatòria de l'assemblea constituent de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana). Durant aquesta sessió, a la qual han assistit al voltant d'una cinquantena de persones. s'han votat les 38 esmenes vives que havia proposat la comissió d'esmenes de l'ANC. La votació ha tingut lloc des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, d'acord amb l'horari previst i només amb la interrupció d'una petita pausa per esmorzar.
També s'ha votat sobre la conveniència de demanar a la comissió d'esmenes de l'ANC que inclogui en les esmenes que han de ser votades el dia 10 algunes de les proposades per membres de Sants-Montjuïc per la Independència que no figuraven al document sotmès a votació en la sessió preparatòria. En total s'han aprovat 4 d'aquestes esmenes.
El saldo total ha estat de 20 esmenes les que s'han aprovat, 21 que s'han rebutjat i 2 que han rebut tants vots a favor com contraris.

Aquests vots, així com tots els emesos pels assistents al conjunt de sessions preparatòries celebrades arreu del territori, seran consolidats aviat. Les esmenes que superin aquest procés seran incorporades a la ponència o bé es tornaran a votar en l'assemblea constituent del proper dissabte 10 de març al Palau Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada