dimecres, 7 de març del 2012

Constitució de l'Assemblea Nacional Catalana.

El 10 de març tothom està convidat a participar en Acte Constituent de l'ANC, l'Assemblea Nacional Catalana

Ja hi ha més de 4.000 adherits, moltes assemblees locals constituïdes, assemblees sectorials i molts municipis que ja han aprovat la moció 'Municipis per la Independència'.

Els documents necessaris s'han redactat i esmenat per tal que puguin ser votats a la constitució de l'ANC.

Hi ha molta gent que ja hi treballa des de fa temps. També hi ha qui encara no coneix aquest projecte unitari i transversal.

I per què, tot això?
  • Perquè també és la continuació de les Consultes per la Independència, que van demostrar el dret i la voluntat de ser preguntats.
  • Perquè és la resposta de la societat civil a un Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya, retallat múltiples vegades després, aprovat en referèndum a Catalunya, i finalment escapçat per la "democràcia" espanyola d'un Tribunal Constitucional que interpreta la seva Constitució al seu gust.
  • Perquè es torna a repetir la història (Constitucions Catalanes, Estatuts de Catalunya, Estat, República Catalana...)
  • Perquè és la resposta a tants anys d'ESPOLI SISTEMÀTIC (després del franquisme i molt abans, de fet des de els Reis Catòlics)
  • Perquè és l'única manera de sobreviure, perquè ens anem empobrint any rere any per polítiques que estan fetes a propòsit per aconseguir el nostre anorreament.
Per totes aquestes raons (que són obvies i radicalment democràtiques) i per moltes més....


AQUEST DISSABTE 10 DE MARÇ VINE AL PALAU SANT JORDI

Els companys i companyes de Sants, ens trobarem a les 8.15h a la plaça Espanya (al costat de la torre veneciana, banda Llobregat), per pujar tots junts cap a Montjuïc, puntualment a partir de les 8.30 h.


Vols assistir a l'acte?

Qui vulgui assistir a l’acte del 10 M, sense ser membre de l’ANC (inscrits o no inscrits, que no hagin pagat 45€ o cap altra modalitat d'aportació), podran fer-ho pagant 10€ al següent enllaç.

Podeu accedir al canal de distribució de SERVICAIXA (fins al dia 9/3/12 a les 24:00 hores)

Per poder entrar al Palau Sant Jordi serà indispensable haver comprat l'entrada (allà no se'n vendran)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada